Bli medlem

Vill du bli medlem i Helsingborgs Jaktskytteklubb?

Brinner du för jakt och sportskytte? Då har du hittat rätt!! Detta är klubben för jägaren, och för dig som gillar roliga klubbtävlingar. Här skjuter vi både hagel och kula, Helsingborgs JSK fokuserar på jakt och sportskytte och har den mest kompletta anläggningen i hela Nordvästra Skåne. Här har du möjligheten att skjuta på Nordisk Trap, Compak, Engelsk sporting, Älgbana, Grisbana och 50m korthållsbana.

Som medlem får du alltid rabatt på ditt skytte, med möjligheten att skjuta nästan 30% billigare. Alltid fri tillgång till vår inskjutningsbana när klubben är öppen. Dessutom ordnar vi förmånliga skytteskolor, klubbtävlingar och andra skjutglada arrangemang för våra medlemmar.

Kom med i klubben och utveckla ditt skytte och utvidga ditt kontaktnät inom jakt, kaffet är gratis och här det lätt att skaffa nya bekantskaper som gärna diskuterar jakt och skytte.

Medlemsavgiften är för seniorer 600 kr och 300 kr för juniorer, Junior är man från 15 år, till och med det år då man fyller 20.

Skicka din medlemsansökan till oss via vårt kontaktformulär, ange medlemsansökan i ämnesfältet och sedan namn, adress och telefon.nr i meddelande fältet. Vi kommer då att kontakta dig med ytterligare information om vår klubb.

Kontakta oss