Event lerduveskytte 2024

Vill ni inkludera skytte som en rolig aktivitet under t.ex. en kick-off med företaget, tjejmiddagen, afterwork eller en svensexa?

Hälsingborgs Jaktskytteklubb erbjuder skytte till både företag och privatpersoner, om ni vill prova på att skjuta under kontrollerade former är ni välkomna till oss. Skyttet leds av erfarna instruktörer, och vi utlovar en trevlig upplevelse för samtliga deltagare. På våra eventskytte erbjuder vi ett lerduveskytte med varierande svårighet.

Skyttet sker på vår ”sporting” bana där vi har plats att ställa upp 5 skyttar samtidigt, och man skjuter då i tur och ordning, vi har ett flertal kastare utplacerade vilket gör att alla oberoende av erfarenhet kan få en rolig utmaning.

Grundpriset för ett Eventskytte är 2250kr, då ingår plats för 5 personer och 100 skott att fördela, instruktör och vapen, även lån av skyddsglasögon och hörselskydd. Tidsåtgång ca 1.5h för 5 personer.
Extra deltagare utöver de 5 som ingår 450 kr per person inkl 20 skott.
Extra skott och duvor, 25 skott 250kr

Event ordnas i huvudsak Lördagar kl:13-15:30 under månaderna April, Maj, Juni, Juli, Aug, September, Oktober
Event kan i viss mån ordnas vardagar Tis-Ons kl:17-21:00 (hittar ni inga passande tider, kontakta oss på hagel@hbgjsk.se så försöker vi lösa detta)

Bokningsförfrågningar görs till hagel@hbgjsk.se