Eventskytte 2023

Vill ni inkludera skytte som en rolig aktivitet under t.ex. en kick-off med företaget, tjejmiddagen, afterwork eller en svensexa?

Hälsingborgs Jaktskytteklubb erbjuder skytte till både företag och privatpersoner, om ni vill prova på att skjuta under kontrollerade former är ni välkomna till oss.

Skyttet leds av erfarna instruktörer, och vi utlovar en trevlig upplevelse för samtliga deltagare. På våra eventskytte erbjuder vi ett lerduveskytte med varierande svårighet, allt efter önskemål.

Skyttet sker på vår ”sporting” bana där vi har plats att ställa upp 5 skyttar samtidigt, och man skjuter då i tur och ordning, vi har ett flertal kastare utplacerade och skytten kan hela tiden själv välja vilken eller vilka kastare som ska användas inför varje skott. vilket gör att alla oberoende av erfarenhet kan få en utmaning.

Grundpriset för ett Eventskytte är 2000 kr då ingår plats för 5 personer och 100 skott att fördela, instruktör och vapen ingår, även lån av skyddsglasögon och hörselskydd.
Extra deltagare utöver de 5 som ingår 400 kr per person inkl 20 skott.
Extra serie om 25 skott 250 kr per person.

Event ordnas i huvudsak enligt följande tider: (om inte tiderna passar, vänligen kontakta oss ändå så försöker vi lösa detta)
Mån-Ons kl:17-21:00
Lör kl:13-14:30 och 14:30-16:00

Bokningsförfrågningar görs till hagel@hbgjsk.se